Υπηρεσιεσ - εργασιεσ
Υψηλων απαιτησεων & προδιαγραφων

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρεία Sea Paint Yachting Γ. Χριστοδούλου - Κ. Στανιός προέκυψε από την συγχώνευση, προς το τέλος της δεκαετίας του 1980, δύο ατομικών επιχειρήσεων με πολυετή παρουσία στον κλάδο της βαφής σκαφών: του Γ. Χριστοδούλου, που είχε εξειδίκευση στις επανεβαφές, και του Κ. Στανιού, με εξειδίκευση στις βαφές κατασκευής.

Η σύμπραξη των δύο αυτών εξειδικευμένων επιχειρήσεων, αποτέλεσε τη βάση της σημερινής μορφής και λειτουργίας , δημιουργώντας μια σύγχρονη εταιρεία με όραμα που συμβαδίζει στις υψηλές προδιαγραφές των εργασιών του σήμερα και παράλληλα εγγυάται την ανταπόκριση στις ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις του αύριο.

Με την υπερεικοσαετή πλέον δραστηριότητά της και έχοντας στο ενεργητικό της βαφές δεκάδων πολυτελών θαλαμηγών, η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται πως κατέχει ένα διακεκριμένο όνομα, αποτελώντας μία από τις βασικές επιλογές στο χώρο, με την εγγύηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται γνωστά πρόσωπα της ελληνικής και ξένης επιχειρηματικής κοινότητας.ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
6944341294
ΣΤΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6946981834Follow us: