Υπηρεσιεσ - εργασιεσ
Υψηλων απαιτησεων & προδιαγραφων

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το τεχνικο προσωπικο της εταιριας Sea Paint Yachting απαρτιζεται απo μια πληρως αξιοπιστη, εμπειρη και καταρτισμενη ομαδα συνεργατων, ενω διατηρει αψογες εξωτερικες συνεργασιες με εξειδικευμενα συνεργεια και εταιρειες χρωματων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διαρκής ανάπτυξη μιας καινοτόμου επιχείρησης που θα παρέχει πρώτης ποιότητας, πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο - ένας στόχος που συμβαδίζει απόλυτα με την βασική μας αντίληψη για την άριστη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσω της διαρκούς αναβάθμισης και ποιοτικής εξέλιξης των παρεχόμενων εκ μέρους μας υπηρεσιών.

Για το λόγο αυτό , δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις συνεχείς επενδύσεις, αφενός σε υποδομές που διασφαλίζουν την υψηλού επιπέδου ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με την ταχύτητα ολοκλήρωσης ενός έργου, και αφετέρου, στην διαρκή αναβάθμιση του περιβάλλοντος εργασίας, στα μέσα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της εργασίας. Ακόμη θεωρώντας πως η σύγχρονη ενημέρωση και εκπαίδευση στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας καθώς και η σωστή χρήση των πιο εξελιγμένων προϊόντων, απαιτούνται πιο πολύ ίσως από οπουδήποτε στο χώρο της ναυτιλίας, επενδύουμε διαρκώς στην τεχνολογική έρευνα με στόχο την αξιοποίηση της στην παραγωγή ολοκληρωμένης εργασίας και την υποστήριξη των πελατών, ενώ παράλληλα φροντίζουμε ώστε να είμαστε ενήμεροι για καθε νέα εξέλιξη στους τομείς της τεχνολογίας που εφαρμόζεται στον κλάδο μας, μέσω της συμμετοχής μας στις διάφορες σχετικές εκθέσεις και εκπαιδεύσεις.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους κυριότερους κατασκευαστές χρωμάτων και προϊόντων βαφής σκαφών σε διεθνές επίπεδο. Οι τεχνολογίες και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.


ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
6944341294
ΣΤΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6946981834Follow us: